+36 30 870 9620

Bemutatótermünk

2020. augusztus 21. és 22.

zárva lesz!

Díjmentes felmérés

Budapesten és környékén!

info@alveroll.hu

Bejegyzések

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló függőleges mozgatással ablakra

Ez a típus függőlegesen mozgatható, fent egy tokba tekeredik a textil, oldalt pedig vezetősínek szabályozzák a mozgatását. A háló szürke színű, ez az árnyalat beleolvad a kinti környezetbe, és nem rontja a kilátást. Az alumínium sínek fehérek vagy barnák, de egyedi szín is választható.

Rolós szúnyogháló – elhúzható szúnyogháló ajtóra

A szúnyogháló roló oldalra, rugós megoldással egy függőlegesen álló tokba tekeredik, mely az ajtó- kerethez van rögzítve. Amikor nem használjuk, az oldalt elhelyezkedő keskeny tok, egyáltalán nem akadályoz minket a közlekedésben.  Alul és felül egy-egy alumínium vezetősín biztosítja a biztonságos mozgatást. A sínben található sűrű kefeszálaknak köszönhetően a rovarok a gyengébb pontokon sem tudnak bejutni otthonunkba.

Hogyan működik?

A szúnyogháló egy függőleges alumínium sínhez van rögzítve, amelyet, ha a tokból oldalirányba kihúzunk, az a szemközti oldalsó sínhez csatlakozik egy erős mágnes csík segítségével. Így tökéletesen illeszkednek és zárnak. Nyitáskor egyszerűen a háló sínjét elmozdítjuk oldalra, a rugó pedig ügyesen feltekeri a textilt.

TOP Call Now Button