+36 30 870 9620

Bemutatótermünk

2020. augusztus 21. és 22.

zárva lesz!

Díjmentes felmérés

Budapesten és környékén!

info@alveroll.hu

Bejegyzések

Blackout függöny

Miért sötétít jobban a blackout, fényzáró függöny?

A különbség a hagyományos és a blackout függöny között, hogy az utóbbinál egy fekete szálat szőnek a két szélső színes szál közé. A fényzáró textil  nagyon sűrű szövéssel készül.  A fekete beszőtt szál és a sűrűség miatt sötétít hatékonyabban, mint a normál lakástextilek.

Ebből az anyagból készült függönyök, 85-90%-ban zárják ki a fényt, de kaphatóak 100 % fényzáró függönyök is,  melyek hátoldala egy teljes fényzáró réteggel vannak ellátva.

Hagyományos textilek fényzáró képességét növelhetjük, akár teljes fényzárásra is alkalmassá tehetjük,  ha egy olcsóbb blackout anyaggal béleljük ki.

blackout függöny  blackout függöny hálószobába  bordó fényzáró

Hőszigetelő képessége is kiváló

A sűrű szövésnek köszönhetően ezek az anyagok a nyári melegben és a téli hidegben is rendkívül jó hőszigetelőek. Nyáron néhány fokkal hűvösebb van a szobában, télen pedig a hideget jobban kizárják, mint a hagyományos textilek.

Télen nagy üvegfelület esetén, ha csak éjszakára húzzuk is be ezt a függönyt, már érezhető lesz a különbség. Nyáron a nagy kánikulában, ha nincs külső árnyékolás, a legjobb döntés a blackout függöny vásárlása. Nekem is ez van otthon a naposabb szobákban, mindenkinek szívből ajánlom!

Hová ajánljuk a fény és hőzáró függönyt?

Erős napsütésnek kitett szobákba, hálószobába, gyerekszobába,  irodába, iskolákba és konferenciatermek vetítőtermébe is javasoljuk.

fényzáró függöny  hőzáró klasszikus blackout lila fényzáró

Hogyan tisztítható?

Ugyanolyan jól kezelhetőek, mint a hagyományos textíliák,  mosógépben moshatóak, könnyen vasalhatóak.

Bemutatótermünkben, minden segítséget megadunk a megfelelő textil kiválasztásához.
Díjmentes felmérés, tanácsadás!

TOP Call Now Button