+36 30 870 9620

Bemutatótermünk

2020. augusztus 21. és 22.

zárva lesz!

Díjmentes felmérés

Budapesten és környékén!

info@alveroll.hu

Bejegyzések

Szúnyogháló ajtóra

Pliszé szúnyogháló ajtóra oldalirányú mozgatással

A pliszé szúnyogháló működése egy egyszerű megoldáson alapszik. A vékony szürke háló harmónika szerűen lapolódik elhúzás közben egymásra, így akár több méter anyag elfér néhány cm-es helyen. Nem rugósan működik, egyszerűen egy függőleges alumínium sín segítségével oldalirányba mozgatható, a kis lapok egymásra simulnak, így engednek helyet a közlekedésnek. Előnye, hogy bárhol megállítható, mert nincs feszítés alatt.

Rolós szúnyogháló ajtóra – elhúzható szúnyogháló

A szúnyogháló roló oldalra, rugós megoldással egy függőlegesen álló tokba tekeredik, mely az ajtó- kerethez van rögzítve. Amikor nem használjuk, az oldalt elhelyezkedő keskeny tok, egyáltalán nem akadályoz minket a közlekedésben. Alul és felül egy-egy alumínium vezetősín biztosítja a biztonságos mozgatást. A sínben található sűrű kefeszálaknak köszönhetően a rovarok a gyengébb pontokon sem tudnak bejutni otthonunkba.

Hogyan működik?

A szúnyogháló egy függőleges alumínium sínhez van rögzítve, amelyet, ha a tokból oldalirányba kihúzunk, az a szemközti oldalsó sínhez csatlakozik egy erős mágnes csík segítségével. Így tökéletesen illeszkednek és zárnak. Nyitáskor egyszerűen a háló sínjét elmozdítjuk oldalra, a rugó pedig ügyesen feltekeri a textilt.

Nyíló szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtókeret ne műanyagból vagy fából készüljön, mert nagyságánál fogva könnyen vetemedik, így a réseken a rovarok szabadon bejutnának otthonunkba. Legjobb a fémből készült ajtókeretet választani, megbízhatóbbak és időt állóbbak. Kérésre jobbos vagy balos kivitelben is készülhet.

Középen, vízszintesen egy merevítő található. Ez egyben a fogantyú is. Lehet jobbos és balos nyitás irányú. Különféle zsanérokkal szerelhető. Kapható un. rugós zsanér, ami behúzza az ajtót. Mágnessel vagy csappantyúval zárható az ajtó szúnyogháló.

TOP Call Now Button