+36 30 870 9620

Bemutatótermünk

2020. augusztus 21. és 22.

zárva lesz!

Díjmentes felmérés

Budapesten és környékén!

info@alveroll.hu

Bejegyzések

Napháló roló

Napháló roló, hő és fényszűrés magas fokon …

Milyen extra tulajdonságokkal bír a napháló roló?

A speciális UV álló textil érdekessége, hogy 80-90%-ban megszűri a napsugárzást és visszafogja a meleget, mégis a fényt nagymértékben beengedi és a kilátást nem gátolja. A sötétítés nélküli fényszűrés luxusát nyújtja nekünk. Kültéri és beltéri változatait ajánljuk.

Napháló roló belső árnyékolásra is tökéletes

A külső árnyékolók a leghatékonyabbak a nagyfokú felmelegedés ellen, de sokszor ennek kialakítására már nincs lehetőség. Költséghatékony megoldás lehet a napháló roló beltérben szerelve.
A speciális rolótextil mennyezetre, oldalfalra hagyományos roletta szerkezetre, de ablakkeretre mini szerkezeten, akár fúrásmentes változatban is kapható.
roló  napháló roló

Kültéri napháló roló

A kültéri napháló olyan mértékben szűri meg a napot, hogy az üvegfelület szinte fel sem melegszik. Motoros és hajtókaros változatban ajánljuk.

Nagy üveg felületeknél javasoljuk a motoros roló felszerelését, amit mozgathatunk kapcsolóval vagy rádiós távszabályzóval, a motorizálás további előnye, hogy külső érzékelőkkel az automatizálásukat is megvalósíthatjuk. Védőtokos, feszített változata még nagyobb biztonságot nyújt a kevésbé szélvédett helyeken. Kisebb, közepes méretű rolók esetében egyszerűbb kivitelű, rugós, kézi mozgatású szerkezet is szóba jöhet.

fényszürő roletta kültéri roletta
Kültéri roló ötletek ért tekintse meg képgalériánkat!

Hová ajánljuk a napháló rolót?

Családi házak, lakások napos tájolású ablakaira…

Nagy előnye, hogy nem zárjuk el magunkat a külvilágtól, térérzetünk nem csökken, akár ráláthatunk a kertben játszó gyerekekre is.

beltéri napháló  szürke naphálós roletta
 

Irodák, szalonok, munkahelyek praktikus árnyékolására…

Egyik legfontosabb szempont a monitor tükröződés elleni védelem, illetve a sötétítés nélküli erős fény és hő elleni védekezés. Ez egy olyan extra tulajdonság, amellyel kivételes munkahelyi kényelmet teremthet!

 

naproló irodába árnyékolás irodában

 

 

Kérjen díjmentes felmérést!

Bemutatótermünkben segítünk a megfelelő naproló árnyékoló kiválasztásában.

 

Válasszon készletről vásárolható napháló színmintáink közül!

További csak rendelésre vásárolható kültéri roló textilmintáinkat itt tekintheti meg.

Kérdése van, írjon nekünk!
TOP Call Now Button