+36 30 870 9620

Bemutatótermünk

2020. augusztus 21. és 22.

zárva lesz!

Díjmentes felmérés

Budapesten és környékén!

info@alveroll.hu

Bejegyzések

Sávroló

Sávroló – exkluzív megjelenés és kiváló minőség …

A sávroló minimalista megjelenése különleges, letisztult. Minőségi alapanyagokból készült, extravagáns árnyékoló, a modern enteriőrbe szépen illeszkedik. Színei változatosak, a vidám friss színektől a natúr visszafogott árnyalatokig mindenki talál magának kedvére valót. A tervezőknek köszönhetően a sávroló az egyszerű funkcionalitás és a sokoldalúság remek példája.

egyszerű funkcionalitás  roló    minimalista megjelenés

 

Hogyan működik ez a fantasztikus ötlet?  Sávroló – két funkció egy csapásra…

Sávroló, már az elnevezése is utal a működésre. Két vízszintes, sávokban csíkozott textil fut egymás előtt. A sávokat a sötétítő és a fényáteresztő csíkok váltakozása adja meg. Mozgatásakor a beáramló fényt tudjuk szabályozni, egy  roló szerkezettel helyettesíteni tudjuk a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót. Helyigénye nem nagy, az alumínium tokba teljes egészében felgyűjthető a textil. Kézi mozgatása gyöngylánccal történik.

Sávroló  sávokban csíkozott textil  sötétítő és a fényáteresztő csíkok  mozgatása gyöngylánccal történik

 

Új színfolt a munkahelyeken!

A megszokott szalagfüggönyt lecserélhetjük sávrolóra, mert a munkahelyi kényelmi funkciókat ez az árnyékoló is ellátja. Árnyékol, sötétít, mindezt úgy, hogy a munkánk végzésében nem akadályoz minket, mert a beáramló fényt szabályozni tudjuk állítható sávjainak köszönhetően. Egyedi és valóban praktikus!

narancs sávroló   beáramló fényt szabályozni tudjuk  praktikus zöld roló

 

Motoros sávroló

Kényelmi szolgáltatást is kérhetünk újonnan beszerzett árnyékolónkhoz. A Becker-motorok kiváló minőséget garantálnak, melyet falikapcsolóval és távirányítóval is működtethetünk. A roletta hengerben helyezkedik el a csőmotor, típustól függően egy távirányítóval több roló is vezérelhető.

távirányító  Motoros roló falikapcsolóval  távirányítóval több roló is vezérelhető
Segítünk a roló választásban! Kérjen díjmentes felmérést!
Bemutatótermünkben roló anyagok, vásznak széles választéka közül választhat.

TOP Call Now Button